Bolderplaats, Splits & Albatros

Studio Villanella - Live - Wietske Van Gils, Kathleen Vinck & Lotte Heijtenis
Bolderplaats, Splits & Albatros

Studio Villanella - Live - Wietske Van Gils, Kathleen Vinck & Lotte Heijtenis
Bolderplaats, Splits & Albatros
varken-groen.JPG
deSingel - Rode zaal | € Gratis - geen reservaties
vertrek onthaal festivalcentrum
29/8 - 19:00
29/8 - 21:00
30/8 - 19:00
30/8 - 21:00
Parallelprogramma 08
Foto: Sven van Baarle
Duur: 1u |

Studio Villanella bulkt van de gratis performances en toonmomenten. Gewoon binnenwandelen en kijken is de boodschap. Bij Live stippel je zelf je parcours uit in deSingel. Vertrekpunt? Festivalcentrum. Gratis en zonder te reserveren.

 

Wietske Van Gils – Bolderplaats Theatermaakster, danseres en kostuumontwerpster Wietske Van Gils bouwde een installatie met kosmische verhalen uit het fictieve en non-fictieve dierenrijk. Getipt op het recente festival Oude Rotten/Jonge Honden in Maastricht.

 

Kathleen Vinck – Splits De installatie wordt opgebouwd rond de herinnering en het verloop daarvan in de tijd; de som van onze herinneringen vormt het bewustzijn, maar is niet altijd betrouwbaar.Gaten worden opgevuld met andere details zodat ze na verloop van tijd een eigen leven gaan leiden.

 

 

Lotte Heijtenis – Albatros ’Er was eens een man die stenen hieuw uit de rots. Zijn arbeid was zeer zwaar, en hij arbeidde veel, doch zijn loon was gering en tevreden was hij niet’. Een performance geïnspireerd op De Japanse steenhouwer van Multatuli.