Worm & State of the wolff

Studio Villanella - Live - Tuning People & Wolff
Worm & State of the wolff

Studio Villanella - Live - Tuning People & Wolff
Worm & State of the wolff
varken-groen.JPG
deSingel - Rode zaal | € Gratis - geen reservatie
vertrek onthaal festivalcentrum
24/8 - 19:00
24/8 - 21:00
25/8 - 19:00
25/8 - 21:00
29/8 - 19:00
29/8 - 21:00
30/8 - 19:00
30/8 - 21:00
Parallelprogramma 08
Wannes Deneer e.a. (Tuning People) - Ikram Aoulad L’Ahcen, Souad Boukhatem, Natalie Lodens (Kifkif) - Thomas Ryckewaert en Daphné Verhelst (Wolff)
Foto: Sven van Baarle
Duur: 1u |

Studio Villanella bulkt van de gratis performances en toonmomenten. Gewoon binnenwandelen en kijken is de boodschap. Bij Live stippel je zelf je parcours uit in deSingel. Vertrekpunt? Festivalcentrum. Gratis en zonder te reserveren.

Tuning People - Worm
 Met Worm is Tuning People aan hun derde project toe. Na beweging en drama is nu ritme aan de beurt. Hun experimenteel instrumentarium krijgt de vorm van een worm, opgebouwd uit zeven hokjes. De componenten bewegen los van elkaar en elk hokje kan geopend worden. De verschillende vormen en opstellingen van Worm leveren telkens verschillende scènebeelden op. Tuning People maakt muziektheater. Deze jonge club creatievelingen maakt daarbij gebruik van instrumenten die ze zelf ontwerpen en bouwen. Drijvende kracht Wannes Deneer is productontwikkelaar en scenograaf.

Kifkif - La Cité du bonheur geannuleerd!
 Drie jonge vrouwen heten ons welkom in een laboratorium vol mislukte experimenten en gevaarlijke ideeën. Of was het omgekeerd? Na Hotel Ahmed en het winnen van de Kifkif spoken word awards maken Ikram Aoulad L'Ahcen, Souad Boukhatem en Natalie Lodens zich op voor een energiek (f)luisterspel.

Wolff - State of the wolff
 Theater met voorliefde voor het ondergrondse en het absurde. Het eigenwijze collectief Wolff nodigt de toeschouwer uit tot een input van de eigen fantasie.Thomas Ryckewaert en Daphné Verhelst leerden elkaar kennen op het Antwerpse Conservatorium. Nu eens op eigen initiatief, dan weer als duo werken zij zo aan hun eigen originele parcours in het podiumlandschap.