Alles weten over Het Theaterfestival


Alles weten over Het Theaterfestival

Alles weten over Het Theaterfestival

Alles weten over Het Theaterfestival kan via Radio Angelo, de festivalpodcast en de dagkrant!

Angelo Tijssens maakt dit jaar een podcast maakt, live van op een strand in Braziliƫ. Alle gasten die dit jaar op het festival te zien zijn, komen langs, voor een interview of meer. Live op uw iPod. Hoezee! (via www.theaterfestival.be)

Urbanmag* biedt als online platform de mogelijkheid aan aspirant-journalisten om binnen de cultuurjournalistiek en kunstkritiek hun kijken en schrijven te ontwikkelen. Jonge schrijvers slaan dit jaar opnieuw hun tenten op in het festivalcentrum om tien dagen lang de dagkrant te verzorgen.

 

logo_UM.JPG

Urbanmag* biedt als online platform de mogelijkheid aan aspirant-journalisten om binnen de cultuurjournalistiek en kunstkritiek hun kijken en schrijven te ontwikkelen.

tf_parallel2010_fabuleus-s.jpg

Welk McMenu brengt Joost Vandecasteele in een schrijfroes? En lust hij ook de keuken van Rail Gourmet? Hoe speel je een kartonnen doos? fABULEUS nodigt een klein groepje jongeren uit om zich...

angelotijssens.jpg

Alle gasten die dit jaar op het festival te zien zijn, komen langs bij Angelo, voor een interview of meer. Live op uw iPod: Hoezee!