Feest!


Feest!

Feest!
Feest_Recto2.jpg

Het Het Theaterfestival organiseert... Feest! Het Theaterfestival Vlaanderen bestaat in 2010 twintig jaar. Dat wordt gevierd met drie gratis concerten en tal van DJ's in het door Timecircus ingerichte festivalcentrum in deSingel. Ook de namen van onze DJ's zijn nu bekend! 26/08 - Bobby Johnson 27/08 - Die Hard 3pac 28/08 - Romeo's Groove 02/09 - Mills Boogie 03/09 - Brazzmonkey 04/09 - The Alphagent Society Kom dat zien! En kom vooral mee feesten!

Tommigun1.jpg

In 2007 speelde Thomas Devos bij de opening van Het Theaterfestival met zijn groep Rumplestitchkin de platen van het festivaldak op de kaaien in Brussel. Met Tommigun kan het alleen nog beter...

saysay_stofzuiger.jpg

say say staat voor pretentieloze pop, fragiel en toch resoluut, met een degelijke portie zelfironie. Kom dat zien op Het Theaterfestival!

JauneToujoursStephanVanfleteren.JPG

Jaune Toujours speelt vanuit de buik en mikt al eens op de benen, maar nooit gratuit: de teksten hebben diepgang en vertalen een flinke portie engagement.

SWAN-1_c_dirk_janssens.JPG

Electrosoucous à la belge of Congo-techno met even fris als scheurend gitaarwerk van David Bovée. Recht uit de Matongé én het meest moerassige woonwagenpark van Brussel: een stomende mix van...