De Barbaren

fABULEUS
De Barbaren

fABULEUS
De Barbaren

De Barbaren zijn zeven jongeren en een collectief. Ze werden door fABULEUS uitverkoren om zich minstens voor de duur van Het Theaterfestival fataal aangetrokken te voelen tot één van de geselecteerde voorstellingen. Hun opdracht: infiltreren in het creatieve universum van ‘hun’ maker. De missie start al voor de zomer. Eind juni werd elke deelnemer gekoppeld aan een artiest en begon een hoogst persoonlijke ontdekkingstocht. De bestemming is onbekend. Voor de één eindigt de reis in een ontmoeting. Voor de ander in een vers voetspoor.
Heel de zomer lang duiken De Barbaren als spoorzoeker, jonge maker of schrijver in het kielzog van één artiest. Ze delen hun wilde associaties, eigen creaties en onverwachte plotwendingen via een blog op de site van fABULEUS. Tijdens Het Theaterfestival vind je De Barbaren ook terug in de dagkrant en live in het festivalcentrum.
fABULEUS is een professionele productiestructuur (Leuven) voor jong theater- en danstalent. Met De Barbaren wil fABULEUS tijdens Het Theaterfestival een stem geven aan de jonge, onbevangen toeschouwer.