De Verleiding

Maarten Westra Hoekzema / unm
De Verleiding

Maarten Westra Hoekzema / unm
De Verleiding
DeVerleiding_MaartenWestraHoekzema_fotoMoonSaris_6404.jpg
deSingel - Theaterstudio | € 12/10
27/8 - 20:00
Tekst, regie en spel: Maarten Westra Hoekzema/ Coaching: Louis van der Waal, Kyoko Scholiers/ Productie: STUK, C.C. Berchem, C-mine cultuurcentrum, unm, Het Huis van Bourgondiƫ
Foto: Moon Saris
Duur: 1 uur | Nederlands

Vorig jaar kondigde Maarten Westra Hoekzema in De Openbaring het einde van de wereld aan. In een fascinerende uiteenzetting liet hij ons begrijpen dat we niet meer lang te leven hebben. En nu, net voor het eind der tijden, heeft hij door wat we nodig hebben om paradijselijk te leven. En dat we daarvoor moeten verleiden. Want daar draait alles om.

Maarten Westra Hoekzema ontpopt zich in deze voorstelling nog verder tot alwetende goeroe. Hij vertelt je exact hoe je moet verleiden, zodat je krijgt wat je wil hebben. Hoe je het best reclame maakt. Hoe je een gammele auto voor een veel te hoge prijs kunt verkopen. En vooral hoe je met overweldigend succes een vrouw of een man moet versieren.

Volgens de jury:

Met de overtuigingskracht van een goeroe in pak doet Maarten Westra Hoekzema je splijtende tips aan de hand: hoe bereik je het ultieme succes, hoe verleid je de vrouw van je dromen? Even grappig als clever speelt De verleiding met het format van de vlotte presentatie, om je uiteindelijk toch met de nodige vragen achter te laten. Onderhoudend als comedy, en toch.

NAGESPREK - Om 21u praat Don Verboven na met Maarten Westra Hoekzema in de Theaterstudio.