Duikvlucht

Studio Orka & Theater Antigone
Duikvlucht

Studio Orka & Theater Antigone
Duikvlucht
c_Phile_Deprez_1.jpg
Op locatie | € 12/€ 10/€ 8
Kruitfabriek, Steenkaai 44 in Vilvoorde (te bereiken via Havenstraat en niet via Sluisstraat). Openbaar vervoer: bus 58 (www.stib.be). Er wordt ook een fietspool voorzien vanaf Akenkaai 2 op 5/09, 7/09 en 8/09.
5/9 - 19:00
6/9 - 19:00
7/9 - 15:00
7/9 - 19:00
8/9 - 15:00
8/9 - 19:00
Van en met: Philippe Van de Velde, Martine Decroos, Dominique Van Malder, Joris Hessels, Ruth Beeckmans, Titus De Voogdt, Thomas Devos, Johan Heldenbergh, Mieke Versyp, Kwint Manshoven, Kristof Oosterlynck, Kris Van Oudenhoven Marieke Demunck, Maarten Naessens. | Coproductie Theater Antigone en Zomer van AntwerpenMet de steun van de Vlaamse Regering, Provincie Oost-Vlaanderen, Gent.
Foto: Phile Deprez
Duur: 80 min | Nederlands
8+

Op een ongewone plek,verborgen langs het water, waar uilen ’s nachts de wacht houden, ver weg van drukte en gewoel, staat iets te gebeuren. Vier mensen ontmoeten elkaar en delen er lief en leed geheimen oh zo zwaar ... Wat als een geheim zo zwaar weegt dat je het alleen niet kunt dragen? Hoeveel weegt dat eigenlijk, een geheim? Kan je het per post versturen? En wil je zoiets wel in je brievenbus?

“Duikvlucht is een verhaal over vier eenzame zielen die elkaar vinden op een moment in hun leven dat het allemaal zo gemakkelijk niet is. Maar door naar elkaar te kijken, wordt er opeens belachelijk veel mogelijk.” (Griet Op de Beeck, De Morgen)

Volgens de jury:

"Een voorstelling om lang in hoofd en hart te bewaren."

Uit de pers:

Hoe slaagt Studio ORKA er toch altijd in om grote mensen mee te slepen als kinderen voor de poppenkast? - De Standaard

 

Deze voorstelling wordt gepresenteerd in samenwerking met cultuurcentrum Brussel. www.cultuurcentrumbrussel.be

 

FIETSPOOL

Op donderdag 5/09, zaterdag 7/09 en zondag 8/09 wordt er een fietspool voorzien (ook voor kinderen). We vertrekken stipt een uur voor aanvang van de voorstelling. Verzamelpunt is Akenkaai 2 bij Kaaitheater. Het is een mooi traject van ongeveer 9 kilometer langs het kanaal Willebroek-Brussel. Breng je eigen fiets mee. Reservering via stage@theaterfestival.be

Geen fietspool op vrijdag 6/09