Lancering vernieuwde Etcetera

Etcetera
Lancering vernieuwde Etcetera

Etcetera
Lancering vernieuwde Etcetera
Cover_Etcetera138.jpg_2.jpg
deSingel - Blauwe foyer
13/9 - 15:30
Foto:
Duur: 60 minuten |

Vorig jaar blikte Etcetera tijdens het Theaterfestival terug op haar rijke, dertigjarige bestaan. Dit jaar presenteert het tijdschrift met trots nummer 138, de eerste editie van de nieuwe redactie. Er wordt scherp gesteld op alle vormen van podiumkunsten met een focus op opkomend talent en op wat zich afspeelt buiten onze taal- en landsgrenzen.

Etcetera wil een breder publiek aanspreken met verrassende en vlotte artikels. Dat vertaalt zich ook in een nieuwe vormgeving. De grootste vernieuwing is dat Etcetera voortaan gratis te vinden zal zijn in zo’n 250 theaters, kunstencentra, cultuurcentra, musea, cinema’s, hogescholen  en cafés in Vlaanderen en Nederland. Ook op www.e-tcetera.be zullen wekelijks actuele reviews, kritische stukken en nieuws uit podiumland verschijnen.

Vooraleer we met u het glas heffen op de vernieuwde Etcetera, nodigen we u uit om het namiddagdebat met onder andere cultuurfilosoof Lieven De Cauter en politicoloog Dave Sinardet die een kritische blik werpen op drie voorstellingen uit de Theaterfestivalselectie