Een Atypische Assemblee over grenzen op de (stads)grens

Anderzijds
Een Atypische Assemblee over grenzen op de (stads)grens

Anderzijds
Een Atypische Assemblee over grenzen op de (stads)grens
anderzijds.jpg
Vertrek Kaaitheater
6/9 - 11:00
Foto:

CC Strombeek/Westrand en Brussels Academy nemen u mee op een bijzondere wandeling door het metropolitaans landschap, van het stadscentrum naar de rand. Ervaring, informatie en debat krijgen een plaats. Vertrek om 11u aan het festivalcentrum. Onderweg: korte presentaties en artistieke interventies die de discussie aanwakkeren en de geesten scherp houden, een doordachte picknick en een snuifje openbaar vervoer. De Zendelingen nemen de rol van stoorzender én archivaris voor hun rekening. De route loopt langs commons in Allée du Kaai en Parckfarm, kunst in de Cité Modèle en op gevels, grote infrastructuurwerken zoals NEO en Parking C om te eindigen in Cultuurcentrum Strombeek.

Organisatie: Cc Strombeek, Westrand, Brussels Academy i.s.m. De Zendelingen, Het Theaterfestival, Crosstalks, Roel Heremans, Bart Lodewijks, Lieven De Cauter e.a.

Wanneer? Zondag 6 september, van 11:oo tot 18:30.

Waar? We vertrekken vanaf het Kaaitheater en eindigen in CC Strombeek.

PrijsGratis, maar inschrijven is noodzakelijk.

ANDERZIJDS + DINER + THE CIVIL WARS

Het Theaterfestival en CC Strombeek organiseren op zondag 6/09 een volledig dagprogramma. U kan Anderzijds - een bijzondere tocht door het metropolitaans landschap, van het stadscentrum naar de rand - een diner in CC Strombeek en de avondvoorstelling van The Civil Wars (Milo Rau/IIPMcombineren voor 30 euro. De wandeling vertrekt om 11u in het festivalcentrum in het KaaitheaterNa de voorstelling keert u begeleid terug naar het Kaaitheater. Klik hier om uw ticket te reserveren