Een ander gesprek

Reflectiedag kunstensector
Een ander gesprek

Reflectiedag kunstensector
Een ander gesprek
KIEZENVOORKUNST_A4_02.jpg
deSingel - Blauwe foyer
11/9 - 10:00
Foto:
Duur: Van 10 tot 18 uur |

 

Voor de verkiezingen knisperde het cultuurveld van acties en debatten rond het belang van kunst en de toekomst van de kunsten. What's next? Op donderdagnamiddag 11/9 brengt Het Theaterfestival deze bewegingen samen, voor een constructief gesprek rond tien wilde voorstellen die buiten de klassieke lijntjes kleuren. Noem het een oefening in verbeelding. Hoe kunnen we enkele eigen knopen binnen de sector ontwarren? Toegangsticket voor omkaderend personeel: een kunstenaar of iemand van buiten kunst en cultuur (en omgekeerd).

In de voormiddag voedt VTi het gesprek met een presentatie van de verzamelde inzichten uit de bredere landschapstekening kunsten en statements van o.a. Barbara Raes en Tijl Bossuyt. In de namiddag worden tien voorstellen voor de kunsten voorgelegd tijdens de discussie (deze vind je hierhttp://www.rektoverso.be/artikel/tien-voorstellen-voor-de-podiumkunsten). 

Dit evenement wordt mee mogelijk gemaakt door Rekto:Verso.

Wil je graag deelnemen? Meld je dan aan via http://vti.be/nl/content/inschrijvingsformulier-reflectiedag-11-september-2014